Рецептата на Бистра с алое
Публикувано на: 09.01.2007г.

Клуб "Проблемно забременяване"
Публикувано на 20.03.05 23:06 ч.
Автор: Бистра

Трябват ти 300 гр. по-големи листа от алое за да са сочни, половин кг мед, 700 мл. вино червено. Измитите листа от алое се смилат (аз ги смлях с машинка за месо) и се прецеждат добре чрез истискване за да пуснат сока. Смесват се с меда и виното в общ съд 6 дни преди да ти дойде мензиса.

Броят се дните преди цикъла 6-ти, 5-ти, 4-ти и започва да се пие:


3-ти, 2-ри и 1-ви ден по 100 мл. на ден на гладно.

След това по време на мензиса не се пие.

Като приключи мензиса се допива всеки ден по 100 мл., докато свърши, ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ СЕ ДЕЙСТВА ПОСТОЯННО!!!.

Ако мъжът ти има проблем и той може да се включи в пиенето, но и за него ще трябва една доза.

Не използвай екстракт от алое, а само пресни листа. Успех!!! Дано пък да се получи нещо!

Пие се само до дните на овулация!

Изпратено от Бистра - клуб "Проблемно забременяване" в dir.bg


Elvi

Аз със пих алое, жито и мед. Беше в тъмна бутилка в хладилника 30 дни и след това на всяко ядене по 1 лъжица мисля, че беше. Доста е гадничко на вкус, но според мен благодрение на тази рецепта успях да излекувам проблемите ми със щетовидната жлеза, беше увеличена и пиех дълго време преди това Л-тироксин, но безуспоешно... Алоето и преди е дискутирано тук, можеш да видиш назад в клуба. До колкото знам помага при запушване на тръбите и при възпаления, но не съм сигурна.


angel_zg

Аз съм пила точно същата рецепта,но само за 10 дни-после не можах да си намеря алое за друга доза,но непременно ще пия пак.Много съм доволна-около мен всичко живо беше болно,а аз изобщо не се разболях.Много добре ми действаше и за ходенето по голяма нужда-преди ходех на 4 дена 1,а докато го пиех-всеки ден.На мен ми я даде тази рецепта лекаря,които ми дава и едни билки и ми я даде за имунната система. Една приятелка пък ми каза,че е изчистила кисти с помоща на алоето.


solei

Знам само, че трябва да се внимава с алоето и да се пие само в дните до овулация. В своята история в Зачатие, Мира беше обяснила подробно за това.


angel_zg

Да и аз така знам,че след овулация не трябва,а преди това едва ли има значение точно кой ден.


domenica

Аз пия алое - сок който може да се пие непрекъснато . Но този сок не е суров а готов го купувам в пластмасова бутилка . Суровия сок който се получава от листата и за който пише в рецептата трябва да се пие преди овулация - това се коментираше и във форума в зачатие . Поздрави!


skorpi77

А от каде могат да се намерят пресни листа за изстискване?


agngel_zg

Ами продават се-много хора си го гледат в къщи.