Рецептата на Ая - чай от магарешки бодил
Публикувано на: 09.01.2007г.

aq (дълго чакащ)
Публикувано: 20.11.03 02:55
клуб "Проблемно забременяване
"Здравейте момичета,отварям нова тема за да не отговарям по отделно на няколко други във връзка с лошите спермограми.

Бях чувала от хора и от един билкар по радиото, че МАГАРЕШКИЯ БОДИЛ - ЦВЯТ помага при мъжки проблеми - простата, импотентности др. Скоро го прочетох и във вестник ,,Доктор", в рубрика, където хората споделят изпитани рецепти.

И така след известна ,,иделогическа обработка " ТОЙ се съгласи да пие чай от магарешки бодил, който аз отдавна бях набавила. Рецептата, която споделяше читателя беше няколко чая на ден, но лично той стигал до 16 и проблема му се оправил за около един месец. Същевременно купих и едно пакетче от аптеката за 50 ст. ТОЙ пиеше най-много по 2, но не редовно предишната спермограма беше с 5% полуподвижи. Когато направихме нова - 45% подвижни, 5% полу и 50 % неподвижни - отличник, както се изрази доктора.

Искам да отбележа, че при мъжете нещата са много динамични и най-малкия стрес или друг фактор могат да променят резултата. В това поне съм убедена, защото в пачката от спермограми има резултати от 60% подвижност до азоспермия......така че спокойно, нищо не е фатално!

Къде да намерите - преди няколко седмици на пазара ,,Г.Кирков"един чичка беше наслагал в пликчета с обем колкото хляб и ги продаваше по 1 лев - едни красиви лилаво - розови цветчета Аз също опитах чая, не горчи и не мирише, дори ми се стори слаб и почти без аромат, пред горчиляците които сме свикнали да пием..."


Cygnus(black hole)
Публикувано 20.11.03 06:46
клуб "Проблемно забременяване
"...Опиши ми точно как се приготвя този чай, има ли някакви допълнителни изисквания или като най-обикновен билков чай да го правя? .."


aq (дълго чакащ)
Публикувано: 20.11.03 07:44
клуб "Проблемно забременяване
"...аз си го варя като чай, слагам няколко цветчета и като поизстине ги пие с мед също от магарешки бодил. На купеното от аптеката пакетче пише, че се залива с вряла вода и да престои 10 минути. Мисля ,че увеличението два пъти на обема е достатъчно за инсеминацията, където се обработват и се увеличава концентрацията, когато има достатъчна бройка Що се отнася до преумората и стреса, поне при нас са водещ фактор.."


Ayvi (оптимистка)
Публикувано 20.11.03 20:34
клуб "Проблемно забременяване
"От къде да взема този магарешки бодил, в аптеките има ли го? Става въпрос за цветове от магарешки бодил, нали? И колко дълго трябва да се пие, по колко пъти на ден, в каква концентрация и имали значение преди ядене или след ядене? Уф, много въпроси наредих, ама съм решила и моя да го накарам да пие."


miroslava (заета)
Публикувано 20.11.03 22:22
клуб "Проблемно забременяване
"Мила Айви, ние си купихме магарешки бодил от един чичо, който продава билки пред пощата на Графа! Ако искаш прати ми на бележка адреса ви и още в събота ще ви изпратя по пощата! .."


aq (дълго чакащ)
Публикувано: 24.11.03 13:01
клуб "Проблемно забременяване
"В този сезон е малко по сложно, но предвидливите билкари по пазарите са се погрижили и за това. Дори в момента да го няма на сергията, на другия ден ще ви го донесат. Иначе расте в изобилие покрай пътищата и недоработените ниви - изобщо на всяко празно място, което не се обработва. Продава се и в аптеката за 50 ст., но цветчетата са наронени и не може да се види как изглежда. За по сигурно аз слагам по 4-5 цветчета и по малко от купеното. Пие го сутрин вместо кафето и евентуално вечер, но колкото повече толкова по добре. Ефекта настъпва за около един месец Това е което мога да кажа за сега.
Успех на всички!. .."