Рецепта с розово масло - от Бетански
Публикувано на: 09.01.2007г.

От: betanski_patilanski
Получена: 23.05.03 10:54

"Привет Мира,
Понеже не чета в детайли Вашия клуб и може и да я повторя тази рецепта, та използвам възможността да те информирам за нея, а вече ти да решиш дали да я пуснеш! Моля за извинение, ако те притеснявам, но не искам да се повтарям и да товаря клубното Ви пространство с отделна тема!
Вчера при мен беше на гости един колоритен старец от Казанлък, който от дума на дума, вметна как е помогнал на много жени със запушени тръби с една много проста рецепта.

Интересното е, че всичките не са стигали до повторното и прилагане, което мен специално ме обнадежди много! 
Звучи безумно просто, та чак не е за вярване че помага, но понякога и най-елементарните неща, могат да са от страхотна полза! Защо пък не!


Толкова е проста, че пак повтарям, не е за вярване...

Прилага се 20дни, като всяка сутрин на гладно се смучи по една бучка захар с една капка Розово Масло (от аптеката се купува). Разбираш защо е от Казанлък рецептата! След 20дневния срок се спира и се почива 1 месец, после пак се повтаря! Старецът ме убеждаваше, че не познава жена, която да я е прилагала и да е стигала до повторното и прилагане!

Веднага след това като по чудо са забременявали момичетата! На мен това ми звучи доста странно, но знае ли човек? При това съм пълен лаик в тази област и хич не мога да си обясня лечебното свойство на Розовото Масло, но ето че е факт, след като се използва толкова широко във Фармацевтиката! Дали пък няма някакво вълшебно свойство??? Само може да се гадае!
Може и да се поразрови за допълнителна информация по въпроса, но го оставям на теб или на тези, които проявяват интерес! Само те моля да ми кажеш, изобщо дискутирано ли е това, защото за мен определено стана интересна тема!
Благодаря за вниманието и желая всичко най-добро и скоро да ни навестиш за периода от 9 месеца и не само! На всички момичета успех и скорошно забременяване!
целувки и бъдете силни! "