Публикувано на: 25.10.2003г. Актуална информация за малката Елена в www.bg-mamma.com >>>

Родителите на Елена са безкрайно признателни и благодарни на всички, които ги подкрепиха и помогнаха Елена да има шанс да живее!
Очаква се детето и родителите да заминат за Хамбург, Германия до 20 ноември. Благодарим Ви за разбирането, помощта и огромната подкрепа! Искаме да благодарим на всички, които се включиха по един или друг начин в кампанията за набиране на средства за мъничката Елена!

Убедени сме, че без Вашата помощ и подкрепа, надали кампанията щеше да успее за толкова кратко време да успее и парите за Елена да бъдат събрани. За съжаление от Германска страна имаше проблеми, завишиха таксата с 5000 евро, но слава Богу парите вече са налице.

Родителите на Елена са безкрайно признателни и благодарни на всички, които ги подкрепиха и помогнаха Елена да има шанс да живее!

Очаква се детето и родителите да заминат за Хамбург, Германия до 20 ноември.

От тук нататък остава да стискаме палци, да пожелаем късмет и успех на малката Елена, сили на родителите и да очакваме, живот и здраве, благополучното им завръщане.

На 11 ноември Елена навърши 3 месеца и беше кръстена!

Нека се помолим Господ да бди над нея!

Елена Яворова Тодорова е само на два месеца.
Страда от вродено чернодробно заболяване, за което не съществува медикаментозно лечение.

Диагнозата, поставена в детската клиника по гастроентерология е

Екстрахепатална атрезия на жлъчните пътища.


Единствената възможност е спешна чернодробна трансплантация в Университетската хирургическа клиника в Хамбург, Германия.За съжaление необходимата сума от 180 000 лева е непосилна за родители и близки.

повече информация >>>