Ани Владимирова и E-therapy с първия подарък за Зачатие
Публикувано на: 03.04.2004г.
Електронната терапия e анонимен, доверителен, но съвсем реален терапевтичен процес, който се извършва от високо квалифицирани практикуващи психолози,

които работят директно с Вас за решение на остри кризисни състояния, междуличностни проблеми, проблеми в общуването, повишена тревожност, личностни проблеми ... Времетраенето на една сесия е 40-50 минути.
Психолозите от www.e-therapybg.com подаряват на двеста души от сдружение “Зачатие” по 3 часа безплатна психологическа консултация през интернет !!!

Нормално цената за първа сесия е 20 лв, а за всяка следваща - 10 лв. Потребителят е анонимен - с личен код и парола, личен архив.

Съвременният клиент е много по-различен от традиционния в миналото – в България 70% от потребителите на Интернет са на възраст 21 – 45 г. Те са сръчни, мислят бързо, поемат информация лесно и си проправят път в свят от символи. Хората в тази възраст имат най-голям шанс да преодолеят продуктивно психологическите си проблеми с помощта на специалист.

За повече подробности вижте: www.e-therapybg.com


Д-р Мариела Даскалова, член на управителния съвет на сдружение “Зачатие”

"В последните месеци доста мислих върху проблемите на клуба и на всеки отделен участник, не само чисто медицински, но и психологически, макар да няма сериозна разлика между тях. Осъзнавах сериозните психологически проблем, които произтичат от отношението на обществото и роднините (за което имаше публикувана специална статия в нашия сайт - Етикетът на безплодието), от нежеланието на партньора да се изследва и лекува или от безсилието на неизяснения стерилитет и при загубата на дете ...
Списъкът може да бъде продължен.

Същевременно се чудех защо психологическата консултация не е включена в лечението, като негова неотменна част, както е в други страни. Това ме накара да потърся някакво, макар и частично разрешение на проблема.

Ето и първият официален подарък за нашето сдружение!

Всъщност той не е от мене, а от група психолози, които подаряват на двеста души по 3 часа психологическа консултация през интернет.

Това ще позволи на всеки член на сдружението, без да излиза от анонимност и без да се налага да пътува, да проведе по три часа сериозна психологическа консултация, при това безплатно. За да не се притеснявате да ползвате собствените си никове, ще се ползват специални пароли и потребителски имена..."За членовете на сдружението, които желаят да получат своите пароли за 3- те сесии безплатна психологическа помощ пишете на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Вече получихме първите наблюдения на психолозите от e-therapy върху сесиите с жени с проблемно забременяване.


Ани Владимирова, психолог - www.e-therapybg.com

Ззаключения и обобщения, наблюдения и анализи на психолозите от
www.e-therapybg.com върху сесиите с жени с
проблемно забременяване.

1. Суеверието

2. Самоизолацията

3. Сексуални проблеми при двойката, възникнали в следствие на невъзможност за зачеване

4. За мъжа в инфертилната двойка

5. Особености във възприятието за времева перспектива и метаморфози в ролите при инфертилната двойка

6. Осиновяването - изход или трудна дилема?

7. Трудният път до бебето чрез инвитро – репродукцията

8. Две чертички, които не трябва да променят хората