Кръгла маса по проблемите на стерилитета в Бургас на 2 септември 2011 г.
Публикувано на: 17.08.2011г.
http://www.zachatie.org/morsko_kazino.JPG На 02 септември 2011 г. от 13:00 часа в конферентна зала на Гранд Хотел СПА "Приморец" Бургас, намиращ се в Морската градина на град Бургас, ПП ГЕРБ Бургас с подкрепата на  Сдружение "Зачатие" организират кръгла маса на тема "Стерилитетът - поглед от всички страни". На срещата ще бъдат обсъдени проблемите на семействата с репродуктивни проблеми, които живеят на територията на Община Бургас и ще се обсъдят възможностите за тяхното решаване.
На срещата ще бъде представена и насочената към подрастващите кампания на Сдружение "Зачатие" за профилактика на стерилитета "Бъди в час по репродуктивно здраве".
В кръглата маса ще участват представители на пациентските организации Сдружение "Зачатие" и Фондация "Искам бебе", на Община Бургас, на здравни заведения в Бургас и областта, на водещите клиники по репродуктивна медицина в България, на компетентните държавни и регионални органи, политици, общественици и представители на медиите.

Можете да потвърдите участието си / участието на Ваш представител/ най-късно до 31.08.2011 на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.