Историята на Verdi
Публикувано на: 06.02.2013г.
Моят „успех” днес навършва една годинка! Синът ми също е едно от бебетата на „Зачатие”, въпреки че повечето от вас не ме познават. Пиша и преписвам това писмо от много време насам, накрая реших да напиша следното:
БЛАГОДАРЯ ВИ,
МОМИЧЕТА ОТ „ЗАЧАТИЕ”!
БЛАГОДАРЯ ВИ,
CYGNUS, JAM, LALI, LEDENA_LUNA, LITTLE_RABBIT, MIROSLAVA, WILDBERRY И ВСИЧКИ ДРУГИ, ПИСАЛИ ТУК ПО ВРЕМЕТО, В КОЕТО ИМАХ ОГРОМНА НУЖДА ОТ ВАС.
 
Благодарение и на вас аз съм от щастливките, за които зачеването не беше дългогодишно ходене по мъките. Ако не бяхте вие, кой знае колко време щеше да ми отнеме лутането от лекар на лекар, кой знае колко средства щеше да ми коства, кой знае колко излишни лекарства щях да изпия и колко неверни изследвания щяха да ме подвеждат (имайки предвид, че съм от един от многото провинциални градове, където специалистите са, меко казано, не особено компетентни).

Благодарение на четенето на вашите истории и коментари аз получих наготово инфорамация, която бих търсила, сигурно, с години. Научих и много неща не само за зачеването, но и за живота и човешките взаимоотношения.
Благодарение на вас открих и „своя” лекар – д-р Васил Даскалов, с професионалната помощ и човешката подкрепа на когото изпитах неописуемото чувство да бъдеш майка.

Та, оказа се, че при нас нещата се получиха сравнително лесно – не минахме през изтощителната борба, която някои от вас водят с години. Започнах да влизам като гост във форумите още от първия месец, в който започнахме със съпруга ми да правим опити за бебе – аз бях на 34, той на 33. Става въпрос за период от около година, през който попивах знанията и болката ви. Така и не събрах смелост да се регистрирам и пиша, тъй като прецених, че нямам право да пиша, тъй като моите проблеми далеч не са толкова значими като на болшинството от вас. Казано в телеграфен стил, нещата се развиха така – осем месеца безрезултатни опити (въпреки четенето и следването на много от съветите ви), последвани от закъснение на менструацията, посещение при д-р Даскалов, откриване на полип на шийката на матката и бременност, изследвания, после missed, кюртаж в 11 г.с. и отстраняване на полипа, едномесечно възстановяване, нова бременност, нови изследвания, деветмесечен страх и... раждане на сина ни Стефан на 07.11.2005 г. при д-р Даскалов в Пловдив.

МОМИЧЕТА ОТ „ЗАЧАТИЕ”,
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА!
ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА ВАШАТА СИЛА, ВОЛЯ И ВЯРА!
ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ ЖАДУВАНИТЕ БЛЯНОВЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В РЕАЛНОСТ!
ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ!
 
Публикувана 2006 г.